Nuorisokoti ja asumisyksikkö apunasi Kouvolassa

Kysy lisää ja tutustu meihin tarkemmin!

Me Nuorisokoti AnTi Oy:llä tuemme luonnonläheistä toimintaa. Tilat sijaitsevat luonnon helmassa idyllisessä ympäristössä Kouvolan Liikkalassa.

 

Hyödynnämme toiminnassamme luonnon läheisyyttä. Toimintaamme kuuluvat esimerkiksi kasvien kasvatus ja hoitaminen sekä eläinavusteinen toiminta ja hevosterapia. Nuorisokodin läheisyydessä on myös erittäin hyvät ulkoilumaastot ja laavuja, joille teemme retkiä niin yhdessä kuin erikseen. Luonto ja ulkoilu lisäävät fyysistä sekä psyykkistä hyvinvointia, joten haluamme hyödyntää näitä mahdollisuuksia työssämme.

Henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu erilaisen koulutustaustan ja pitkän työkokemuksen omaavista ammattilaisista. Työryhmämme jäsenillä on työkokemusta lastensuojelutyöstä, opetustyöstä, mielenterveystyöstä, nuorisotyöstä, psykososiaalisesta kuntoutuksesta sekä yhteisöjen kehittämisestä.

Työryhmässä on sosionomeja ja lähihoitaja, miehiä on yksi ja naisia kuusi. Henkilökunnallamme on runsaasti erilaisia lisä- ja täydennyskoulutuksia. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista säännöllisen työnohjauksen avulla.

Tavoitteet

Toimintamme tavoitteena on luoda sijoitetuille lapsille ja nuorille turvalliset ja kasvua tukevat kodinomaiset olosuhteet. Haluamme auttaa nuorta ja luoda tarvittavia taitoja arjessa selviämiseen kuntoutusjakson jälkeen. Pyrimme tukemaan sosiaalisten taitojen, elämänhallinnan ja vastuun ottamisen opettelemisessa sekä arjen hallinnassa.

AnTi Oy

Olemme lastensuojelun avo- ja laitospalveluita tuottava yritys Kouvolan Liikkalassa. Palveluihimme kuuluvat:

  • pitkäaikainen sijaishuolto

  • jälkihuolto.

Yksikkömme sijaitsee maaseudun rauhassa Liikkalassa. Lähimmät peruspalvelut löytyvät Inkeroisista ja Myllykoskelta, jonne on meiltä matkaa 12 kilometriä.

Muita läheisiä paikkoja:

Kouvolaan 30 km
Haminaan 19 km
Kotkaan 40 km
Helsinkiin 160 km.

Ota yhteyttä!